О нама

Ми смо ауто школа којој се вјерује


Auto-skola 15. januarАуто-школа 15. ЈАНУАР Вам нуди високо квалификоване и искусне инструкторе - предаваче, зато се прикључите возачима који су проверили квалитет обуке код нас. Уколико се одлучите да обуку за полагање возачког испита повјерите нама, увијек ћете моћи да се ослоните на наше вишедеценијско знање и искуство. Увјерићете се да обука за полагање возачког испита као и сам возачки испит може бити веома корисно и пријатно искуство.

У току обуке нудимо Вам и стручне консултације од овлашћених лица школе везане за саму обуку или за теоретски део испита.

Данас, у вријеме поплаве огласа који маме својим садржајима И обећањима тешко је Вама кандидатима изабрати праву ауто школу која ће Вам помаћи да успјешно проведете процес оспособљавања. Покушаћемо Вам помоћи око Вашег избора ауто школе и указати на потенцијалне замке примамљивих огласа, те вам дати све информације које се односе на рад ауто школа и полагање испита.

Уважавајући чињеницу да се у Бањалуци и околини налази велик број аутошкола те да се појављује питање избора «праве аутошколе» која ће, одговарати Вашим потребама и жељама, желимо Вам помоћи при налажењу одговора на то важно питање.

Ми смо ауто школа којој се вјерује.

КОД НАС НЕМА СКРИВЕНИХ ТРОШКОВА

Гдје се налазимо

Наша нова адреса је: Краља Алфонса XIII бр. 39, Бања Лука, зграда преко пута "Економске школе". Такође нас можете пронаћи и преко мапе приказане испод.

Мапа локације


Погледај Ауто школа 15. јануар на увећаној мапи

Наша стара адреса је: Мајке Југовића 1, БањаЛука, код Венеција моста поред кафе бара "Шкорпион", на којој нас такође можете још увијек наћи.